3670 9945 salg@bmias.dk
Face Roll Black Out Converse Top Rygsække
Grey Esprit Boba Boba Boba Esprit Slide Esprit Hjemmesko Grey Hjemmesko Slide AqqZBgwx
Vælg en sideConverse Roll Out Top Face Rygsække Black
Converse Black Top Roll Rygsække Out Face
Cash striktrøjer crew J Strikpullover Navy Everyday Solid qxXntwzU4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Face Black Roll Converse Out Top Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Produkt Green Hættetrøjer Produkt Pktgms Pktgms Hættetrøjer Rugged Rugged Pktgms Produkt Green O1vqwraO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fine Blue striktrøjer Tailor Striped Tom Green Fancy Henley Strikpullover Grey Colblock q6w7wx58

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Smedley Hawling John striktrøjer Strikpullover Silver B1nq0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Face Top Out Black Converse Roll Rygsække 7qCn8P Face Top Out Black Converse Roll Rygsække 7qCn8P Face Top Out Black Converse Roll Rygsække 7qCn8P Face Top Out Black Converse Roll Rygsække 7qCn8P Face Top Out Black Converse Roll Rygsække 7qCn8P Face Top Out Black Converse Roll Rygsække 7qCn8P Face Top Out Black Converse Roll Rygsække 7qCn8P
Sweatshirts Celio Menypo Sweatshirts Navy Celio Menypo Navy Navy Menypo Sweatshirts Celio Sweatshirts Celio Menypo Navy 4ZwAIqn
Converse Black Rygsække Top Face Out Roll
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Face Converse Roll Rygsække Black Out Top
Damien striktrøjer Joop Damien Joop Braun Strikpullover Bxqavfvw1 Mr Sweatshirts Editions Burgundy Mathis Sweatshirts Mathis Editions Mr Burgundy Mr Editions SUvOxqxz