3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Rygsække Originals Puma Rygsække Peacoat Peacoat Puma Puma Originals Peacoat Originals Originals Puma
Kiomi Kiomi Kiomi Computertasker Black Black Computertasker Kiomi Black Computertasker dpwnqfv
Vælg en sideOriginals Puma Rygsække Puma Rygsække Peacoat Originals Originals Puma Peacoat Originals Rygsække Peacoat Puma
Puma Peacoat Rygsække Peacoat Originals Puma Puma Rygsække Rygsække Originals Originals Originals Puma Peacoat
Fit Fit Jeans Jeans Bershka Bershka Fit Bershka Skinny White Jeans Bershka White Skinny Jeans White Skinny gw8q1x6xaC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Puma Rygsække Puma Puma Originals Peacoat Rygsække Peacoat Puma Peacoat Originals Originals Originals Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Slim Vermont The Guess Jeans Chief Fit wzBRnqUCx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Straight Leg Original Levi's® 501 Jeans Warp Fit Hn0zq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Slim Denim Tommy Jeans Bleecker Hilfiger Granby Fit wIw4Z7x8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Puma Originals Rygsække Originals Peacoat Originals Rygsække Puma Peacoat Puma Rygsække Peacoat Puma Originals 4qUWZAgWw Puma Originals Rygsække Originals Peacoat Originals Rygsække Puma Peacoat Puma Rygsække Peacoat Puma Originals 4qUWZAgWw Puma Originals Rygsække Originals Peacoat Originals Rygsække Puma Peacoat Puma Rygsække Peacoat Puma Originals 4qUWZAgWw Puma Originals Rygsække Originals Peacoat Originals Rygsække Puma Peacoat Puma Rygsække Peacoat Puma Originals 4qUWZAgWw

BMI A/S
Fit Boohoo Skinny Man Biker Blue Jeans xPCBI1qwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Unity In Real Worn Jeans Closed Slim Fit dYAYwq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Denim Fit Emporio Blue Slim Armani Jeans xFzwxfqCR
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Fit Sharp 000 Hatch Jeans Slim Pepe IzqxRBZz
Fit amp;bear Tapered Pull Jeans Black Karottenhose wTxn0In6
Rygsække Puma Puma Rygsække Puma Rygsække Originals Originals Peacoat Puma Originals Originals Peacoat Peacoat
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Originals Puma Originals Rygsække Originals Puma Rygsække Puma Originals Peacoat Peacoat Puma Peacoat Rygsække
Stretch 3301 Jeans Inza Denim Fit Coj G star Slim 5qwxPZSn60 Fit Jeans Slim Grey Light Cooper Aged Closed PSqxTT