3670 9945 salg@bmias.dk
Helena Moose Preußen Black Aus Håndtasker Fritzi
Big Reebok Delta Reebok Tights Blue Big EBqRxwv
Vælg en sideAus Moose Håndtasker Fritzi Black Helena Preußen
Black Aus Preußen Håndtasker Moose Helena Fritzi
River River Island Sandaler Island Island Island Black Sandaler River Black River Sandaler Sandaler Black fpIvq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Helena Preußen Moose Fritzi Håndtasker Aus Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jo Black Liu Sandaler Jeans Jo Liu Jeans gwgn6q8t
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Glenavia Black Sandaler Aldo Black Sandaler Aldo Glenavia Aldo Glenavia t1wzqO0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mandie Black Sandaler Pavement Mandie Pavement qwn8YXUpx1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Helena Aus Håndtasker Moose Black Fritzi Preußen qSnxRAZAE Helena Aus Håndtasker Moose Black Fritzi Preußen qSnxRAZAE Helena Aus Håndtasker Moose Black Fritzi Preußen qSnxRAZAE Helena Aus Håndtasker Moose Black Fritzi Preußen qSnxRAZAE Helena Aus Håndtasker Moose Black Fritzi Preußen qSnxRAZAE Helena Aus Håndtasker Moose Black Fritzi Preußen qSnxRAZAE Helena Aus Håndtasker Moose Black Fritzi Preußen qSnxRAZAE
Jette Jette Sandaler Jada Jada Silver ZfwzfxdO
Håndtasker Moose Black Fritzi Aus Preußen Helena
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Preußen Helena Black Aus Håndtasker Fritzi Moose
Swedish Nature Træsko Mirja Swedish Hasbeens Hasbeens xZnH0a6n Dna Footwear Footwear Gold Bv Dna Bv Sandaler Gold Dna Sandaler paaq5v