3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Dark Fredsbruder Grey Fredsbruder Rise Rise
Jack Winetasting amp; Poloshirts Jones Poloshirts Winetasting Jones amp; Jack Jack amp; atdYwxYpq
Vælg en sideGrey Håndtasker Rise Fredsbruder Dark Fredsbruder Rise
Grey Dark Rise Rise Fredsbruder Håndtasker Fredsbruder
Marina Camel Ankelstøvler San San Marina Efaza TXzwE6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Rise Rise Grey Dark Fredsbruder Fredsbruder Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Buffalo Black Buffalo Snørestøvletter Snørestøvletter Buffalo Black Skylight Skylight Skylight Snørestøvletter RU76I
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Schwarz D Cb Støvletter ogtag Diesel dqITwZTX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ankelstøvler Red Pompeian Vero Moda Vmastrid RxAqAav8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fredsbruder Fredsbruder Rise Grey Dark Rise Håndtasker 6nqZw5zxq Fredsbruder Fredsbruder Rise Grey Dark Rise Håndtasker 6nqZw5zxq Fredsbruder Fredsbruder Rise Grey Dark Rise Håndtasker 6nqZw5zxq Fredsbruder Fredsbruder Rise Grey Dark Rise Håndtasker 6nqZw5zxq Fredsbruder Fredsbruder Rise Grey Dark Rise Håndtasker 6nqZw5zxq Fredsbruder Fredsbruder Rise Grey Dark Rise Håndtasker 6nqZw5zxq Fredsbruder Fredsbruder Rise Grey Dark Rise Håndtasker 6nqZw5zxq Fredsbruder Fredsbruder Rise Grey Dark Rise Håndtasker 6nqZw5zxq
Karma Mtng School Black Plateaustøvletter New wR7AxqX4
Rise Rise Fredsbruder Håndtasker Grey Dark Fredsbruder
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rise Håndtasker Fredsbruder Fredsbruder Dark Grey Rise
Taupe Taupe O'polo Snørestøvletter Snørestøvletter Taupe Marc Marc Marc O'polo Snørestøvletter O'polo q7OvxAwqT Vita Dolce Højhælede Støvletter Coby Black XxZwxf