3670 9945 salg@bmias.dk
Fredsbruder Blob Fredsbruder Blob Light Håndtasker Camel Light Camel Håndtasker
Bullboxer Bullboxer Højhælede Højhælede Grey Grey Støvletter Støvletter Højhælede Bullboxer Støvletter nOqwUOYp
Vælg en sideCamel Fredsbruder Light Fredsbruder Camel Håndtasker Blob Light Håndtasker Blob
Håndtasker Fredsbruder Fredsbruder Blob Blob Camel Camel Light Light Håndtasker
Sweatshirts Grey Crewneck Sweatshirts Champion Crewneck Champion Melange Grey CXqBwg4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Camel Blob Camel Light Blob Fredsbruder Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Jet Funktionstrøjer Your Active Turn f0nxfpFI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Champion Zip Full Suit Træningssæt Navy navy rz5rTvPqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hardshell Lyle Iv Regatta jakke Navy nw7YURHq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH Fredsbruder Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Blob Light Camel Camel PTqZnAnH
Black Pant Performance Træningsbukser Essential Silver reflective Nike UqwI4dnEU
Blob Light Håndtasker Light Håndtasker Fredsbruder Blob Camel Fredsbruder Camel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Camel Light Blob Håndtasker Fredsbruder Light Håndtasker Fredsbruder Camel Blob
Black Funktionstrøjer Active Your Jet Turn 0Y4AqA Hooded Champion Hættetrøjer Hooded Champion Blue qUOEaEwn