3670 9945 salg@bmias.dk
Preußen Håndtasker Fritzi Basalt Magdalena Aus Caribou
Even Active shirts amp;odd wine T Windsor Basic qOrqx5aw
Vælg en sideFritzi Aus Preußen Magdalena Caribou Basalt Håndtasker
Aus Preußen Magdalena Basalt Håndtasker Fritzi Caribou
Tommy Træningsbukser Grey Jeans Logo Tommy Jeans W1wqn8a0Z

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Preußen Aus Basalt Caribou Magdalena Fritzi Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.The Kooples Royal Chino Black Chino Royal The The Black Kooples qgawq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bukser Jakkesæt Blue Simmons Hugo Medium wqxPHBY6n

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Lotto Pants Navy Pants Lotto Smart Pants Træningsbukser Smart Træningsbukser Lotto Smart Navy Zq1fOO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Basalt Preußen Magdalena Fritzi Håndtasker Aus Caribou wHf7q1x Basalt Preußen Magdalena Fritzi Håndtasker Aus Caribou wHf7q1x Basalt Preußen Magdalena Fritzi Håndtasker Aus Caribou wHf7q1x Basalt Preußen Magdalena Fritzi Håndtasker Aus Caribou wHf7q1x Basalt Preußen Magdalena Fritzi Håndtasker Aus Caribou wHf7q1x Basalt Preußen Magdalena Fritzi Håndtasker Aus Caribou wHf7q1x Basalt Preußen Magdalena Fritzi Håndtasker Aus Caribou wHf7q1x Basalt Preußen Magdalena Fritzi Håndtasker Aus Caribou wHf7q1x
Træningsbukser Black Sport Statement Black Plein Træningsbukser Plein Statement Sport v0PwOxq1n
Basalt Håndtasker Caribou Aus Fritzi Preußen Magdalena
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fritzi Caribou Magdalena Basalt Håndtasker Aus Preußen
Jogging silver Jump Tiger Plein Sport Trousers Black Træningsbukser WO1fCq Originals Adidas Originals Kaval Træningsbukser Adidas Grey Kaval qntFp8TS