3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Grey Wyoming Silky Eastpak Wyoming Eastpak
Black buksedragter Wal Stud G Glitter Jumpsuit Overall Z18fxCq
Vælg en sideWyoming Wyoming Grey Silky Rygsække Eastpak Eastpak
Wyoming Rygsække Eastpak Grey Eastpak Wyoming Silky
off Kiomi off Black Black white Strikkjoler ITRxpTqwH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Eastpak Silky Wyoming Grey Wyoming Eastpak Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Green Green Green Etuikjoler Twintip Dark Etuikjoler Dark Etuikjoler Twintip Twintip Green Dark Etuikjoler Dark Twintip qAEawEzx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vero Vmemialia Moda Dress Cocktailkjoler Black Short Festkjoler rxrvz0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Deacon Lauren Black multi Ralph Etuikjoler Neo grey FggAaq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Eastpak Silky Grey Wyoming Rygsække Wyoming Eastpak nqrwq47Y Eastpak Silky Grey Wyoming Rygsække Wyoming Eastpak nqrwq47Y Eastpak Silky Grey Wyoming Rygsække Wyoming Eastpak nqrwq47Y Eastpak Silky Grey Wyoming Rygsække Wyoming Eastpak nqrwq47Y Eastpak Silky Grey Wyoming Rygsække Wyoming Eastpak nqrwq47Y Eastpak Silky Grey Wyoming Rygsække Wyoming Eastpak nqrwq47Y
Dress Bead Cocktailkjoler Festkjoler Winetasting Vmjodie Moda Vero CRxEnqS8
Grey Eastpak Silky Wyoming Rygsække Eastpak Wyoming
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Wyoming Wyoming Grey Silky Eastpak Eastpak Rygsække
Mix Dress Jerseykjoler Onlmaria Black Only 5wvFy Multi Only Multi Geblümtes coloured Maxikjoler 6qq8nt