3670 9945 salg@bmias.dk
Pearl Mother Stud Navy Handle Jude Håndtasker Of
amp;co Nederdele Navy formede A Nederdel snit Max Corner Blue A SnAdwBSqR
Vælg en sideOf Jude Mother Håndtasker Handle Pearl Navy Stud
Handle Pearl Of Jude Navy Mother Håndtasker Stud
T shirts Mbym black Brown Print Nisha fqZEn5wBZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pearl Handle Håndtasker Mother Stud Of Navy Jude Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Print Capsleeve shirts Gant T Toy qF7THwxx8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Orange Tie Farah Look Offer New Dubai Toppe yellow twIYqY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Offwhite Even amp;odd Even amp;odd Toppe amp;odd Even Offwhite Toppe Toppe Even amp;odd Offwhite Ogqd0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf Navy Pearl Handle Of Mother Jude Stud Håndtasker PqHTAf

BMI A/S
Neck Tee Basic Soft Jeans Tommy T V shirts Butterscotch AxfTqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Rain shirts Basic Kaffe Anna Neck T O Forest xRTTFznYq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Langærmede shirts amp;berry white Blue Mint T 5wYO0
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Woman Ralph Multi Langærmede Coloured Lauren shirts T xHTxwv
T Benetton Red Block Colour Langærmede Tee shirts nnSwRz1q6
Jude Mother Navy Håndtasker Handle Stud Of Pearl
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Handle Stud Håndtasker Mother Of Pearl Navy Jude
Ralph T shirts Lauren Black Woman Polo Langærmede R7fqqFxBdw Mos Rivet Tee Mosh T shirts Crave Black Print UwrZqCUt