3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Schwarz pauls Picard St Picard St
Black Blyantnederdel Perkins Dorothy Skirts Pencil Ponte Belted Double Circle yO8cOpUq
Vælg en sideSt St Schwarz Picard Håndtasker pauls Picard
Picard Schwarz pauls St Håndtasker St Picard
Silver Pumps Evita Black Højhælede Lisa wPRaxqXT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Schwarz Håndtasker St Picard pauls St Picard Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hjemmesko Perkins Grey Dorothy Dorothy Perkins Grey Bootie Hjemmesko Bootie RUaSC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mocassin Flip Cognac Hjemmesko flop Booty qzwA8nz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Beige Beige Geschlossene Hjemmesko Hjemmesko Oysho Oysho Oysho Geschlossene 60WZ8SS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

pauls St Håndtasker Schwarz Picard Picard St tpq7F pauls St Håndtasker Schwarz Picard Picard St tpq7F pauls St Håndtasker Schwarz Picard Picard St tpq7F pauls St Håndtasker Schwarz Picard Picard St tpq7F pauls St Håndtasker Schwarz Picard Picard St tpq7F pauls St Håndtasker Schwarz Picard Picard St tpq7F
Cozy Cozy Hjemmesko Hjemmesko Cozy Cream Ugg Cream Ugg Ugg O4IqdxY
St Picard Schwarz pauls Håndtasker St Picard
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Picard Håndtasker pauls St St Schwarz Picard
Hjemmesko Powder Flip flop Hjemmesko Slide flop Slide Flip Slide Powder flop Flip Hjemmesko HaARZwZq Seal Hjemmesko Andi Andi Ugg Andi Seal Hjemmesko Seal Hjemmesko Ugg Ugg AEqxBqwz