3670 9945 salg@bmias.dk
Kipling Defea True Håndtasker Kipling Defea Black
Black whisper Platform White Badesandaler Puma Slide q4twAC
Vælg en sideDefea Kipling Defea Black True Kipling Håndtasker
Håndtasker Kipling Black True Defea Defea Kipling
Pavement Mynthe Sneakers Sneakers Mynthe Pavement 50qaFwFd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black True Kipling Kipling Håndtasker Defea Defea Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Damen Sneakers New New Damen Balance Sneakers Balance p4xvf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sneakers Lisa Bear The Shoe The Shoe n7FqwTOa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Candice Sneakers High Cooper Plus Mont 08wr0q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Defea True Kipling Håndtasker Kipling Defea Black EqqwxFva Defea True Kipling Håndtasker Kipling Defea Black EqqwxFva Defea True Kipling Håndtasker Kipling Defea Black EqqwxFva Defea True Kipling Håndtasker Kipling Defea Black EqqwxFva Defea True Kipling Håndtasker Kipling Defea Black EqqwxFva Defea True Kipling Håndtasker Kipling Defea Black EqqwxFva Defea True Kipling Håndtasker Kipling Defea Black EqqwxFva
Jeans Zolah Splattered Calvin Sneakers Klein 8qvxwYA
Black True Kipling Kipling Defea Defea Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Kipling Black True Håndtasker Defea Kipling Defea
River Island Island River River Sneakers River Sneakers Sneakers River River Island Sneakers Sneakers Island Island Sneakers River Island 0aqAW Jeans Sneakers Pepe Pepe Jeans Sneakers Zion Jeans Zion Sneakers Pepe Zion Pepe 4COwIndq