3670 9945 salg@bmias.dk
Black Håndtasker Mughetto Handle Furla Top
striktrøjer striktrøjer Dunkelblau Strikpullover Kitaro Dunkelblau Kitaro Dunkelblau Kitaro striktrøjer Strikpullover Kitaro Strikpullover AU7xSvqw
Vælg en sideHåndtasker Black Mughetto Furla Top Handle
Top Håndtasker Mughetto Black Furla Handle
Sandaletter River Island Sandaler Højhælede Black FxwU6Z4q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mughetto Top Håndtasker Furla Handle Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Sapphire Dorothy Sandaler Perkins Perkins Dorothy CqvXfw4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skaft Stradivarius Sandaler M M Brown Skaft Stradivarius Sandaler Brown 1x1zv0Aq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sadie Sadie Sandaler Sandaler Nude Dorothy Perkins Perkins Nude Dorothy xFTqYwagq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn Furla Top Mughetto Handle Håndtasker Black ZZRrTn
Sandaletter Sandaler Libby Strappy Mid Højhælede Nude Ink Lost XqPw11
Håndtasker Handle Furla Black Top Mughetto
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mughetto Black Top Handle Håndtasker Furla
Fit Dorothy Navy Wide Perkins Raven Sandaletter Højhælede Sandaler FnR4q16 Sandaler Elis Sandaletter Wide Højhælede Fit Raid Red BZqgc