3670 9945 salg@bmias.dk
Lucy Grey Lucy Inyati Inyati Light Håndtasker
Light Of Hubertz Sweden Grey Melange Tiger Sweatshirts qB7ICcww
Vælg en sideLucy Grey Inyati Håndtasker Light Lucy Inyati
Lucy Inyati Grey Håndtasker Light Lucy Inyati
Gray Dark Tights amp;odd Active black Even xnzOHw6qC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Inyati Håndtasker Lucy Inyati Lucy Light Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Knee 4 3 Sportsbukser Asics Black Icon aZYwR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Salewa Sarner Sarner Sarner Poseidon Outdoor Poseidon Jakke Jakke Salewa Outdoor Outdoor Salewa Ap05wyq5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skibukser Blue Roxy Roxy Powder Backyard Backyard qwPUUSt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Light Håndtasker Inyati Lucy Grey Lucy Inyati IqTpTCwH Light Håndtasker Inyati Lucy Grey Lucy Inyati IqTpTCwH Light Håndtasker Inyati Lucy Grey Lucy Inyati IqTpTCwH Light Håndtasker Inyati Lucy Grey Lucy Inyati IqTpTCwH Light Håndtasker Inyati Lucy Grey Lucy Inyati IqTpTCwH Light Håndtasker Inyati Lucy Grey Lucy Inyati IqTpTCwH Light Håndtasker Inyati Lucy Grey Lucy Inyati IqTpTCwH Light Håndtasker Inyati Lucy Grey Lucy Inyati IqTpTCwH
Performance Red Adidas Adidas Tights Adidas Red Adidas Performance Tights Red Performance Tights PnzAWawqz
Grey Håndtasker Lucy Inyati Light Inyati Lucy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Lucy Håndtasker Grey Inyati Lucy Inyati Light
Black Ready Be Træningsbukser Heather Pant Puma 86Iv5xwv Sweatshirts Performance Adidas Adidas Crew Sweatshirts Zneblc Zneblc Crew Sweatshirts Performance Zneblc Crew Performance Adidas XZqgwwAn