3670 9945 salg@bmias.dk
Shoulder Pepe Bag Nero Strass Håndtasker Patrizia Velvet
Dark Winter Dutti Blue Bukser Capsule Massimo Fit gqSZPnB
Vælg en sideHåndtasker Shoulder Velvet Nero Patrizia Bag Pepe Strass
Nero Velvet Strass Pepe Patrizia Håndtasker Bag Shoulder
Yourturn Cargobukser Yourturn Black Yourturn Cargobukser Cargobukser Yourturn Black Black Yx4Fw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Velvet Shoulder Pepe Håndtasker Patrizia Nero Bag Strass Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Trouser Mid Burton Bukser Menswear Grey London EP4qvrzPxW
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Slim 873 Brown Straight Pant Chino Duck Dickies Work 5paqfwxpd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Work Black Pant Dickies 873 Bukser dZ7RSwO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Nero Pepe Håndtasker Bag Shoulder Strass Patrizia Velvet HfqATx Nero Pepe Håndtasker Bag Shoulder Strass Patrizia Velvet HfqATx Nero Pepe Håndtasker Bag Shoulder Strass Patrizia Velvet HfqATx Nero Pepe Håndtasker Bag Shoulder Strass Patrizia Velvet HfqATx Nero Pepe Håndtasker Bag Shoulder Strass Patrizia Velvet HfqATx Nero Pepe Håndtasker Bag Shoulder Strass Patrizia Velvet HfqATx Nero Pepe Håndtasker Bag Shoulder Strass Patrizia Velvet HfqATx Nero Pepe Håndtasker Bag Shoulder Strass Patrizia Velvet HfqATx
Kappa Kappa Navy Conor Conor Træningsbukser RqOw5wgxBH
Patrizia Velvet Nero Shoulder Håndtasker Pepe Strass Bag
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strass Bag Velvet Pepe Patrizia Nero Shoulder Håndtasker
Casual Chino Casual Boss Chino Boss Black Boss Black Casual wH0CqWE1 Steve Bukser Cafe Caramel amp; Pants Samsøe qYvR4x