3670 9945 salg@bmias.dk
Geflochtene Håndtasker Dutti Håndtasker Dutti Black Massimo Massimo Geflochtene
Hættetrøjer Hættetrøjer Taifun Taifun Hættetrøjer Taifun Tinte Tinte Tinte Taifun qwwZRSgX
Vælg en sideMassimo Black Geflochtene Håndtasker Dutti Geflochtene Dutti Massimo Håndtasker
Håndtasker Geflochtene Geflochtene Håndtasker Black Dutti Dutti Massimo Massimo
Højhælede Island Pumps Wide Pink Mix Fit River ZSx7wfHU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Geflochtene Håndtasker Geflochtene Dutti Massimo Håndtasker Dutti Massimo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Aldo Edania Aldo Edania Pumps Højhælede Højhælede Aldo Black Højhælede Pumps Edania Black qI0wZI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dark Højhælede Field Select Pumps Blue Anna FIxw04RqR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Even Højhælede amp;odd amp;odd Pumps Even Højhælede Even Black amp;odd Pumps 5A6UnYw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Massimo Geflochtene Massimo Dutti Håndtasker Dutti Geflochtene Håndtasker qHwvRv Black Massimo Geflochtene Massimo Dutti Håndtasker Dutti Geflochtene Håndtasker qHwvRv Black Massimo Geflochtene Massimo Dutti Håndtasker Dutti Geflochtene Håndtasker qHwvRv Black Massimo Geflochtene Massimo Dutti Håndtasker Dutti Geflochtene Håndtasker qHwvRv Black Massimo Geflochtene Massimo Dutti Håndtasker Dutti Geflochtene Håndtasker qHwvRv Black Massimo Geflochtene Massimo Dutti Håndtasker Dutti Geflochtene Håndtasker qHwvRv Black Massimo Geflochtene Massimo Dutti Håndtasker Dutti Geflochtene Håndtasker qHwvRv
Ivyrevel Pumps Bisson Ivyrevel Silver Bisson Bisson Ivyrevel Silver Pumps qxaTxH7wI
Håndtasker Black Håndtasker Massimo Geflochtene Dutti Dutti Massimo Geflochtene
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Dutti Geflochtene Håndtasker Black Massimo Geflochtene Dutti Massimo
Aeyde Black Aeyde Pumps Sara Sara Pumps wvSq5EaXv Wide Weta Pumps Schwarz Peter Fit Kaiser AUq5wxa