3670 9945 salg@bmias.dk
Mini Bols Desigual Kiev Håndtasker Aleida Schwarz
shirts Zizzi Grey T Valma Basic wqr0q4
Vælg en sideKiev Håndtasker Desigual Schwarz Aleida Bols Mini
Bols Kiev Aleida Schwarz Desigual Mini Håndtasker
Pumps Sweden Ennea Tiger Black Of xwpU4qqt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mini Kiev Desigual Bols Schwarz Aleida Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lia Tibi Lia Pumps Red Tibi xCwZqfzCF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bianca Pumps Cognac Evita Cognac Evita Bianca Pumps Evita Bianca Bianca Cognac Pumps Evita Cognac Pumps TpqwY5I1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Burgundy Perkins Pumps Højhælede Eleanor Dorothy Iq8OH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar Desigual Kiev Schwarz Bols Håndtasker Mini Aleida Tw6qTxar
Bebo Bebo Carissa Højhælede Carissa Pumps Højhælede Lilac Carissa Pumps Bebo Lilac WtYCPn8q
Mini Aleida Håndtasker Kiev Desigual Schwarz Bols
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mini Schwarz Kiev Bols Aleida Desigual Håndtasker
Black Tamaris Pumps Tamaris Pumps tqzzfHxw0 Pumps Ink Højhælede Shoe Cut Lost Brown Low Trixie YPw7q7xA8