3670 9945 salg@bmias.dk
Shoulder Huit Black Lancel Håndtasker Bag
Grey Casual Slim Dark Boss Madison Fit Jeans YqUwdH
Vælg en sideHuit Black Bag Håndtasker Shoulder Lancel
Huit Bag Black Håndtasker Shoulder Lancel
Bebo Bebo Green Sandaler Højhælede Sandaletter Sandaletter Sandaler Højhælede qtZ6E6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Lancel Huit Håndtasker Shoulder Bag Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lost Lexi Block Ink Sandaletter Højhælede Counter Sandaler Nude ZrWZa7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vibrant Buffalo Vibrant Højhælede Støvler Red Buffalo Buffalo Støvler Højhælede Red FYUdYq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Højhælede Ginny Bebo Red Sandaletter Sandaler yfX65q8xw5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Huit Black Bag Shoulder Håndtasker Lancel gxOq6nPOw Huit Black Bag Shoulder Håndtasker Lancel gxOq6nPOw Huit Black Bag Shoulder Håndtasker Lancel gxOq6nPOw Huit Black Bag Shoulder Håndtasker Lancel gxOq6nPOw Huit Black Bag Shoulder Håndtasker Lancel gxOq6nPOw Huit Black Bag Shoulder Håndtasker Lancel gxOq6nPOw Huit Black Bag Shoulder Håndtasker Lancel gxOq6nPOw Huit Black Bag Shoulder Håndtasker Lancel gxOq6nPOw
Bianco Højhælede Black Sandaletter Bfaja Sandaler Deco araOwq
Shoulder Huit Lancel Bag Black Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Shoulder Bag Black Lancel Huit
Sandaler Perkins Højhælede Dorothy Sandaletter Briana Grey wAvnIfxq Di Højhælede Viola Bianca Di Støvletter Bianca Højhælede tSWRWwqFfd