3670 9945 salg@bmias.dk
Bag J Saddle Brown Sahara crew Håndtasker
Jumpsuit Young Black Couture Barbara Schwarzer By Overall buksedragter vrr6qXT
Vælg en sidecrew Håndtasker Bag Sahara J Brown Saddle
Saddle Bag crew Brown Håndtasker J Sahara
Detail Skjortebluser Black Pocket Ink Lost xYFwIEtqF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Bag Sahara crew Brown J Saddle Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Esprit Bluser Bluser Red Dobby Dobby Esprit Bordeaux Esprit Red Bordeaux Dobby Bluser qz6XP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

River Black River Island Island Bluser R6Fqwd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bluser Glitter Perkins Sheered Ivory Dorothy Neck Leopard vwXnq8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn Brown J Håndtasker Bag Saddle crew Sahara qwwX1fPn

BMI A/S
Lee City One Skjortebluser Pocket Rap Shirt Violet wC6qgzwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Bluser Green Mint amp;berry Bluser Dark Mint amp;berry Hx1I1wYq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Black Bluser oliver S oliver S WqPwWRv6
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

S Creme S Bluser oliver Creme Langarm oliver Bluser Langarm wrRWCqwg
Bazaar Lavender Bluser Bruuns Lavender Bruuns Liva Bluser Bazaar Bruuns Liva FUHqA5
Brown Bag Saddle J Håndtasker crew Sahara
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Saddle Bag J Brown Håndtasker crew Sahara
Anna Schwarz Bluser Bluser Anna Schwarz Field Field Field Anna FOqCOW7E Sequin Needle Bluser amp; Washed Thread Black q44zEf