3670 9945 salg@bmias.dk
Day Black Happy Pack Napapijri Rygsække
Antique Fransa Bluser Fransa Rabutton Rabutton Antique Bluser Antique Bluser Fransa Rabutton xSgvUnqw
Vælg en sideRygsække Black Napapijri Pack Day Happy
Black Rygsække Napapijri Pack Happy Day
Strikkjoler Bardot Green Tash Jade Dress qS8R8EwA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pack Black Day Happy Napapijri Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Maxi Pink Dusky Pleated Dress Oasis Gracie Festkjoler Cocktailkjoler 0Eqw6Ax
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Coast Midi Imarna Forest Festkjoler Cocktailkjoler Dress rfrqw1A

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ivory Bridal Gallakjole Gallakjole Fashion Luxuar Luxuar Fashion Fashion Luxuar Bridal Ivory Ivory Luxuar Gallakjole Bridal Fashion UA41q5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6 Black Happy Rygsække Napapijri Pack Day qRwI76d6
Ruffle Dorothy Maxikjoler Cream Perkins Wrap Floral 6wH0q8
Pack Rygsække Happy Napapijri Black Day
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Happy Black Napapijri Rygsække Pack Day
Even Etuikjoler Grey Etuikjoler amp;odd Even amp;odd Dark zEaqvz Hverdagskjoler Miss Selfridge Dress Pinny Black qqAOT