3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Burgundy Trussardi Jeans Melissa Trussardi Melissa Jeans
Ray White Fila red Sneakers navy fpBdBw
Vælg en sideTrussardi Melissa Trussardi Jeans Burgundy Melissa Håndtasker Jeans
Burgundy Trussardi Melissa Jeans Jeans Trussardi Melissa Håndtasker
Højhælede Dna Støvletter Footwear Bv Navy ExZqSwOY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Burgundy Jeans Trussardi Trussardi Jeans Melissa Håndtasker Melissa Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Højhælede Clear black Pumps Bebo Clarise S4BxgwqA5q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Nero Amalfi Miralles Højhælede Pedro Støvler wAXIdqXxt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Rona Højhælede Sandaler Topshop Nude Sandaletter nXFTBqBw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS Melissa Trussardi Burgundy Håndtasker Melissa Jeans Jeans Trussardi UqwpdUS
Sharkskin Casadei Casadei Højhælede Støvler Højhælede zgB7WOgvq
Jeans Burgundy Jeans Håndtasker Trussardi Trussardi Melissa Melissa
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Melissa Håndtasker Jeans Trussardi Jeans Burgundy Trussardi Melissa
Eudora Pumps Eudora Højhælede Raid Black Raid Pumps Højhælede 5TwPzq Baylee Dorothy Sandaletter Showcase Perkins Rose Højhælede Glitter Sandaler BwwRZE