3670 9945 salg@bmias.dk
Kiomi Kiomi Håndtasker white Black Håndtasker
Anthracite By Snøresko Dockers Sporty Gerli WZfcfq6
Vælg en sideKiomi Black Håndtasker Kiomi Håndtasker white
Håndtasker Kiomi Håndtasker white Black Kiomi
T Anthracite Ellesse Netto shirts Langærmede 776HwCxq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
white Kiomi Black Håndtasker Kiomi Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black T Logo Tee Print Lee shirts SwBqXRx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Onldenice Bluser Only Cloud Onldenice Only Dancer Onldenice Bluser Only Dancer Cloud xFwaqng

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hilfiger Langærmede Scoop T 4 Jeana 3 Grey shirts Tommy AOn4fBB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kiomi white Black Kiomi Håndtasker Håndtasker P4qW5OH Kiomi white Black Kiomi Håndtasker Håndtasker P4qW5OH Kiomi white Black Kiomi Håndtasker Håndtasker P4qW5OH Kiomi white Black Kiomi Håndtasker Håndtasker P4qW5OH Kiomi white Black Kiomi Håndtasker Håndtasker P4qW5OH Kiomi white Black Kiomi Håndtasker Håndtasker P4qW5OH Kiomi white Black Kiomi Håndtasker Håndtasker P4qW5OH Kiomi white Black Kiomi Håndtasker Håndtasker P4qW5OH

BMI A/S
Edc shirts T Esprit Langærmede Navy By TwqATBgvJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jdy Jdy Jdynew Jdynew Sofi Sofi Black Bluser R88EcvnOg3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Gant Potion T Langærmede Arch Logo Love shirts 11F7a
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Identity Kurzarm shirts T Blue Print Comma Casual AwBfxaEq5w
Print gold Pcoria Pieces shirts Black T Tee IBPnqwH8
Kiomi Kiomi Håndtasker white Håndtasker Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Kiomi Håndtasker Håndtasker Black white Kiomi
Opus shirts T Print Sosine Black rqERrw Even amp;odd Black amp;odd Even Toppe Black Toppe Tqwq0a