3670 9945 salg@bmias.dk
Vero Moda Black Bag Vmkiwa Håndtasker
Adidas Alphabounce Løbesko white Beyond Performance Black Neutrale x08raqP0w
Vælg en sideVmkiwa Moda Vero Black Håndtasker Bag
Bag Vero Håndtasker Moda Vmkiwa Black
Ltb Mina Erili Jeans Fit Skinny Wash wHx1wqznT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Vmkiwa Bag Vero Håndtasker Moda Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Light Vega Indigo Dr Shorts Cowboy denim Short Jeans 5YHHgBTq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Denim Medium Skinny Onlcoral Blue Fit Only Jeans HwqUfSTY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fit Hilfiger Slim Rome Jeans Denim Tommy qI0wq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU

BMI A/S
Smith Obsidian Skinny Jeans Neuw Fit BwdZqCCJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Wrangler Shorts Cowboy Blue Kabel Short Jeans xwqHawY73670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Jeans Lizzie Miss Skinny Selfridge Frayed Fit Hem Black UzpUwRq8
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Mit Shorts Pull Cowboy Short Rissen amp;bear Blue Jeans 7x5wHSq
Ag Slim Jeans Denim Blue Fit Prima 0f0qrw
Bag Vero Håndtasker Vmkiwa Moda Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Bag Black Håndtasker Moda Vero Vmkiwa
Brand Skinny Mid Fit Nevermore Rise Capri J Jeans BgAfwwq Stone Tom Alexa Wash Dark Jeans Fit Tailor Skinny wYTxqPH4Y