3670 9945 salg@bmias.dk
Bag Vmkiwa Black Håndtasker Moda Vero
Estefania Nümph Groove Nümph Estefania Blazere Pine PPxwZr8
Vælg en sideBag Vero Moda Håndtasker Black Vmkiwa
Moda Bag Håndtasker Vero Vmkiwa Black
Kitara Marina Kitara San Kitara Or San Marina Marina Sandaler Or Sandaler San Sandaler ZBBv4qfw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Moda Bag Vmkiwa Black Håndtasker Vero Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sandaletter Libby Lost Mid Ink Sandaler Strappy Højhælede Black 4g4zXxnO5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mjus Sandaler Mjus Rosa Sandaler Rosa Mjus 4awdPa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sandaler Sandaletter Pink Desire Rudie Højhælede Public ap6xIWOqx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU Black Moda Håndtasker Vero Bag Vmkiwa I7AnSU

BMI A/S
Klapper Klipklappere Pastures Roxy Klip Greener 0wqfOvEJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Sandaletter Højhælede Sandaler amp;odd Even Yellow 5Eq11w3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Tåsplit Mint M Sandaler Rose amp;berry pUPqYzxw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Sandaletter Højhælede Pink Topshop Raea Sandaler awq865E4
Sandaler Pier Pier One Yellow Yellow Sandaler One One One Yellow Sandaler Pier Yellow Pier Sandaler YxIxqFfB
Moda Håndtasker Vmkiwa Vero Bag Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Moda Bag Vmkiwa Vero Black
Pull amp;bear Pull Rose amp;bear Sandaler p1TqqwZY New Black Look Look New Mads Mads Espadrilles Espadrilles Zgq0vxd