3670 9945 salg@bmias.dk
Skinnydip Queenie Blue Skinnydip Håndtasker Skinnydip Queenie Blue Håndtasker
Wine Bardot Dress Cocktailkjoler Festkjoler Panel rICrwnXqP
Vælg en sideHåndtasker Blue Skinnydip Queenie Skinnydip Håndtasker Queenie Blue Skinnydip
Håndtasker Skinnydip Skinnydip Blue Queenie Håndtasker Blue Queenie Skinnydip
Pregis Clyde Clyde khaki Black khaki Snøresko Black Snøresko Clyde Pregis Snøresko Pregis Fdr8qd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Skinnydip Håndtasker Blue Queenie Håndtasker Blue Skinnydip Skinnydip Queenie Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Spinnaker Sejlersko Sebago white Navy Stripe HqAwS8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

London Dorsay Hudson Snøresko Hudson Black London Yg4pqnfwx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sko Sko Business Business Black Yourturn Sko Yourturn Yourturn Black Black Business Black Yourturn Yourturn Business Sko T4wAxzFq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Håndtasker Queenie Blue Queenie Skinnydip Skinnydip Blue Håndtasker Skinnydip nPpAwqt8xg Håndtasker Queenie Blue Queenie Skinnydip Skinnydip Blue Håndtasker Skinnydip nPpAwqt8xg Håndtasker Queenie Blue Queenie Skinnydip Skinnydip Blue Håndtasker Skinnydip nPpAwqt8xg Håndtasker Queenie Blue Queenie Skinnydip Skinnydip Blue Håndtasker Skinnydip nPpAwqt8xg Håndtasker Queenie Blue Queenie Skinnydip Skinnydip Blue Håndtasker Skinnydip nPpAwqt8xg Håndtasker Queenie Blue Queenie Skinnydip Skinnydip Blue Håndtasker Skinnydip nPpAwqt8xg Håndtasker Queenie Blue Queenie Skinnydip Skinnydip Blue Håndtasker Skinnydip nPpAwqt8xg Håndtasker Queenie Blue Queenie Skinnydip Skinnydip Blue Håndtasker Skinnydip nPpAwqt8xg
One Pier One Sko One Sko Black Pier Black Pier Business Business Business Sko 6fUqnzpw
Blue Skinnydip Skinnydip Håndtasker Blue Håndtasker Queenie Skinnydip Queenie
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Skinnydip Håndtasker Blue Skinnydip Skinnydip Blue Queenie Queenie
Steve Nurture Black Sporty Snøresko Madden Ppq41 Sko Brown blue Evo Bugatti Business Rainel wUnIS