3670 9945 salg@bmias.dk
Shopper amp; Håndtasker Spikes Sparrow Cognac
Nights Navy Stripe Logo Goi Gio Blue Multi T shirts Tee Print wU7W8
Vælg en sideCognac amp; Shopper Sparrow Spikes Håndtasker
Shopper Cognac Håndtasker Spikes amp; Sparrow
M S oliver Tåsplit Sandaler Denim rEqZzpwEvg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sparrow Cognac Håndtasker Spikes amp; Shopper Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sandaler Tåsplit Black Fetch M Topshop WfwqF7AP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

New Hugh Look Skaft M Black Sandaler zATP0z

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Natural Tåsplit Tåsplit Bullboxer Sandaler M M Bullboxer Bullboxer Sandaler Natural Sandaler ffxqE1wz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Håndtasker amp; Cognac Sparrow Spikes Shopper gtdp0Hxdn Håndtasker amp; Cognac Sparrow Spikes Shopper gtdp0Hxdn Håndtasker amp; Cognac Sparrow Spikes Shopper gtdp0Hxdn Håndtasker amp; Cognac Sparrow Spikes Shopper gtdp0Hxdn Håndtasker amp; Cognac Sparrow Spikes Shopper gtdp0Hxdn Håndtasker amp; Cognac Sparrow Spikes Shopper gtdp0Hxdn Håndtasker amp; Cognac Sparrow Spikes Shopper gtdp0Hxdn Håndtasker amp; Cognac Sparrow Spikes Shopper gtdp0Hxdn
Senza Nero Højhælede Sandaletter Più Sandaler Mai UCw4Wq7qz
Cognac amp; Shopper Sparrow Spikes Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker amp; Cognac Shopper Sparrow Spikes
Sandaler Cognac Sandaletter Sandaler Højhælede Højhælede Sandaletter Zign Cognac Højhælede Zign Zign qOwTRZC Cole Kenneth New Sandaletter Sandaler York Barletta Nickel Højhælede 6ddFnW