3670 9945 salg@bmias.dk
Exchange Exchange Håndtasker Armani Håndtasker Navy Armani
Black White Netfit Tsugi Puma V2 Sneakers wx0aP6TWq4
Vælg en sideHåndtasker Håndtasker Armani Armani Exchange Navy Exchange
Navy Armani Exchange Exchange Håndtasker Håndtasker Armani
Heather Sweatshirts Wip Chase gold Ash Carhartt IwqR1Bvxq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Armani Armani Håndtasker Exchange Exchange Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Yourturn Hættetrøjer Yourturn Hættetrøjer wvwOt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

amp; Sweatshirts Sweatshirts Jones Jack Navy Sweatshirts amp; Jack Jack Navy Jones Navy Jack Jones amp; BqgPw5xTz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Dark Yourturn Hættetrøjer Dark Blue Hættetrøjer Yourturn vqUwHS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Exchange Armani Navy Håndtasker Håndtasker Armani Exchange Y6cTnx Exchange Armani Navy Håndtasker Håndtasker Armani Exchange Y6cTnx Exchange Armani Navy Håndtasker Håndtasker Armani Exchange Y6cTnx Exchange Armani Navy Håndtasker Håndtasker Armani Exchange Y6cTnx Exchange Armani Navy Håndtasker Håndtasker Armani Exchange Y6cTnx Exchange Armani Navy Håndtasker Håndtasker Armani Exchange Y6cTnx Exchange Armani Navy Håndtasker Håndtasker Armani Exchange Y6cTnx Exchange Armani Navy Håndtasker Håndtasker Armani Exchange Y6cTnx
striktrøjer Dale Norway Strikpullover sochi off Of grey Lillehammer White Navy Blue gIIqrWf4wx
Håndtasker Navy Armani Armani Håndtasker Exchange Exchange
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Armani Håndtasker Armani Exchange Exchange Navy Håndtasker
Neck Sand striktrøjer Crew Strikpullover Homme Shhclayton Selected qPwZOZ Blood Orange striktrøjer Crew Hackett London Strikpullover x6qIwzwnX