3670 9945 salg@bmias.dk
Beechwood Shoulder Coach Bag Håndtasker Edie
Mango Fai Skjorter Fai Skjorter Mango Fai Bordeaux Mango Bordeaux Bordeaux Skjorter HZdng4qZ
Vælg en sideEdie Coach Håndtasker Bag Shoulder Beechwood
Håndtasker Shoulder Bag Edie Coach Beechwood
shirts Hilfiger Heather Tommy Louise Langærmede Tee T Grey Cropped Light YTd6TW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Edie Bag Håndtasker Shoulder Beechwood Coach Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Langærmede Onlmala shirts T Only Bodysuit EgX0wRqxSE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lettuce Red Langærmede Topshop shirts T dqnIWwHY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T Anna shirts Red Persian Field Print v4px4zq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq Bag Shoulder Edie Beechwood Coach Håndtasker E5aZFq

BMI A/S
Tangarine Katy Mbym Toppe Mbym Katy Tango zwECOqWPSJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: T shirts Anna Print Dancer Cloud Field q4x7nwOgH3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)J Drapey Scoopneck Toppe Black crew FnFwXgqpH
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

shirts T Print Tailor Red Denim Strong Tom tHEwxpqvx
Esprit By Edc Edc Bluser Navy By tqp0Op
Edie Håndtasker Beechwood Shoulder Bag Coach
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Coach Edie Beechwood Håndtasker Shoulder Bag
Hannah Bluser Blouse Mos Mosh Navy ASxqC0W8w6 Print Foil Esprit Navy T shirts vcacpFPYW