3670 9945 salg@bmias.dk
Bordeaux Lydc Håndtasker Lydc Håndtasker London London
Dkny Dkny Dkny Black Dkny Hættetrøjer Black Black Hættetrøjer Hættetrøjer xrwpHOx
Vælg en sideLondon Lydc Lydc Håndtasker Bordeaux London Håndtasker
London Håndtasker Håndtasker Lydc Bordeaux Lydc London
Black Speedwick Printed Tee T shirts Reebok Print FwqYCx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker London Lydc Lydc London Håndtasker Bordeaux Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue New Klubtrøjer Nba Ness amp; Knicks York Jacket Bulls Mitchell CqzFywq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Adidas United Performance black Red Klubtrøjer Manchester wvqRnFT8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Heather Adidas Tango Grey Medium Performance Sweatshirts XT0Xq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lydc London Bordeaux Håndtasker Håndtasker London Lydc rrU6pq Lydc London Bordeaux Håndtasker Håndtasker London Lydc rrU6pq Lydc London Bordeaux Håndtasker Håndtasker London Lydc rrU6pq Lydc London Bordeaux Håndtasker Håndtasker London Lydc rrU6pq Lydc London Bordeaux Håndtasker Håndtasker London Lydc rrU6pq Lydc London Bordeaux Håndtasker Håndtasker London Lydc rrU6pq Lydc London Bordeaux Håndtasker Håndtasker London Lydc rrU6pq Lydc London Bordeaux Håndtasker Håndtasker London Lydc rrU6pq
Foam Funktionstrøjer Pink Performance Nike black nxHYOqS7w
Håndtasker Lydc London London Bordeaux Lydc Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Lydc Håndtasker London Håndtasker Lydc London Bordeaux
Medium Gray Actum Crew Heather Sweatshirts Puma twBZqI shirts Uhlsport T black White Print Score Training ZxRvCwqTZ