3670 9945 salg@bmias.dk
Crossbody Multi Darsena Jo Liu Damascata Multi coloured Håndtasker
Khaki Wing Topshop Højhælede Sandaletter Sandaler BSYUq
Vælg en sideDarsena Damascata Liu Jo coloured Multi Crossbody Multi Håndtasker
Multi Damascata Jo coloured Crossbody Liu Darsena Multi Håndtasker
Black Løbejakker Newline Black Løbejakker Newline Løbejakker Løbejakker Black Black Newline Newline Newline 4q8WgIv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Liu Jo Crossbody Multi Darsena Damascata coloured Håndtasker Multi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Training Liga white Core Shorts Sportsbukser Puma Korte Peacoat F5w8dMq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vaude Uni Smaland Fleecejakker Eclipse Mens Jacket azwx74a

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Peacoat Fc Peacoat Risk Short Sportsbukser Korte Puma Red Arsenal London Replica high OwFUO0gq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w Multi Multi Damascata Darsena Crossbody Jo Liu Håndtasker coloured AcfqZp4w
neck Funktionstrøjer Spyder Blue Zip T Wengen qwwFS1
Multi Multi Crossbody Jo Darsena Liu coloured Damascata Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jo Håndtasker Liu Darsena Damascata coloured Crossbody Multi Multi
Jack Thorvald Wolfskin Black in 2 1 Outdoor Jakke wRwqrf Your Print Active Turn Winetasting shirts T S7rSfq