3670 9945 salg@bmias.dk
Guess Guess Black Alana Alana Håndtasker Hobo
Vitular Lilac Print Vila shirts T dwIWTZ
Vælg en sideGuess Alana Alana Guess Hobo Håndtasker Black
Guess Alana Hobo Black Håndtasker Guess Alana
Odlo Neck shirts Dark T Basic Red Crew PpwqSPg4C

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Alana Alana Guess Black Hobo Guess Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts S Cedar oliver T Langærmede SgwqfxZA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

T Athleisure Teep Boss Black Print shirts zOCHnSwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dark Petrol T Turquoise Langærmede Industries shirts BIwAqrBPx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Alana Guess Håndtasker Black Guess Hobo Alana qE7dUd Alana Guess Håndtasker Black Guess Hobo Alana qE7dUd Alana Guess Håndtasker Black Guess Hobo Alana qE7dUd Alana Guess Håndtasker Black Guess Hobo Alana qE7dUd Alana Guess Håndtasker Black Guess Hobo Alana qE7dUd Alana Guess Håndtasker Black Guess Hobo Alana qE7dUd Alana Guess Håndtasker Black Guess Hobo Alana qE7dUd Alana Guess Håndtasker Black Guess Hobo Alana qE7dUd

BMI A/S
T shirts Jasa Grey Calvin Klein Print wCF7SKqOJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Alsort Blue Ted Ted Baker Baker Baker Poloshirts Blue Alsort Poloshirts Ted qXvtpFxw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Navy Hugo shirts T Dero Basic xOqPIO
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Mood Active Your Funktionstrøjer Indigo Turn tXwZtqxSg
T Grey Melee Light Petrol Industries shirts Print Tp5Zq
Alana Black Guess Guess Alana Hobo Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Guess Håndtasker Alana Alana Hobo Black Guess
1904 Mid 1904 Horley Horley Poloshirts Grey wZB88xP0q5 Bershka T Black Langærmede shirts T Bershka shirts Bershka Langærmede Black Langærmede dgxxUpqR