3670 9945 salg@bmias.dk
Tan Håndtasker Padlock Baker Shoulder Bag Ted
Classic Crocs Fit Pepper Hjemmesko Roomy oatmeal UFq4BZ7
Vælg en sideBag Shoulder Tan Ted Håndtasker Padlock Baker
Ted Padlock Bag Baker Håndtasker Tan Shoulder
Pieces Pcdorita Korte Winetasting Frakker Coatigan 77qBSr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ted Baker Shoulder Bag Padlock Håndtasker Tan Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.striktrøjer Purple Ball Sleeve Strikpullover Topshop OXwHWq7nxx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey striktrøjer Room Strikpullover Levete Caylee Melange UqIn0a

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cuddly Strikpullover Peplum Ink Ripe striktrøjer UAwWB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Padlock Tan Ted Shoulder Baker Håndtasker Bag xqBOwX Padlock Tan Ted Shoulder Baker Håndtasker Bag xqBOwX Padlock Tan Ted Shoulder Baker Håndtasker Bag xqBOwX Padlock Tan Ted Shoulder Baker Håndtasker Bag xqBOwX Padlock Tan Ted Shoulder Baker Håndtasker Bag xqBOwX Padlock Tan Ted Shoulder Baker Håndtasker Bag xqBOwX Padlock Tan Ted Shoulder Baker Håndtasker Bag xqBOwX Padlock Tan Ted Shoulder Baker Håndtasker Bag xqBOwX
Sweatjakke Mottled Berry Schmuddelwedda Sweatjakke Schmuddelwedda træningstrøjer Hwgg1fFq
Shoulder Tan Håndtasker Ted Padlock Bag Baker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Padlock Bag Ted Shoulder Tan Håndtasker Baker
Strikpullover Birger Biagio Malene By Black striktrøjer wanxvtnq Abstract Strikpullover Hundred Won Brook Watercolor striktrøjer nI4xR7aqx