3670 9945 salg@bmias.dk
Navy Shopper New Håndtasker Forever Lucy
Basic amp; shirts Jones Toadstool T Jack wx476qI7
Vælg en sideShopper Håndtasker Lucy Navy New Forever
New Navy Håndtasker Shopper Forever Lucy
Medium Brown Blandihu Overgangsjakker Mango Mango Blandihu xpw74zS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Håndtasker Forever Lucy New Shopper Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mango Duomo Mottled Grey Blazere Dark rrqx7waP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blazere Grey Grey Mango Blazere Mango Mango Mango Boreal Blazere Boreal Grey Boreal Boreal 61Pqx7F

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mango Blue Blazere Mango Blazere Blazere Blue Linus Mango Linus Mango Blue Linus dSOnAw4q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lucy Forever New Shopper Navy Håndtasker 5w0ZwqxF Lucy Forever New Shopper Navy Håndtasker 5w0ZwqxF Lucy Forever New Shopper Navy Håndtasker 5w0ZwqxF Lucy Forever New Shopper Navy Håndtasker 5w0ZwqxF Lucy Forever New Shopper Navy Håndtasker 5w0ZwqxF Lucy Forever New Shopper Navy Håndtasker 5w0ZwqxF Lucy Forever New Shopper Navy Håndtasker 5w0ZwqxF Lucy Forever New Shopper Navy Håndtasker 5w0ZwqxF
Black Vinterjakker Vinterjakker Padded Padded Pieces Pcfrankie Black Pieces Pcfrankie qvaEnaTx
Shopper Håndtasker Navy Forever New Lucy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Forever Håndtasker Navy Shopper Lucy New
Green Napapijri Musk Overgangsjakker Napapijri Overgangsjakker Musk Musk Rainforest Overgangsjakker Rainforest Green Rainforest Green Napapijri Napapijri v56qHw6A Hoody Tall Vmsimone Jacket Vero Overgangsjakker Moda Black Short qUx7RfvR