3670 9945 salg@bmias.dk
Satchel Piave Nero Liu Jo Håndtasker
Black Long Parkaer Vmlazy Moda Vero fwq8vg8
Vælg en sideHåndtasker Piave Satchel Nero Liu Jo
Nero Jo Liu Håndtasker Piave Satchel
Look Brudesko Fit Shola New White Wide aqdA0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jo Satchel Håndtasker Piave Liu Nero Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp;odd Even amp;odd Even Black Højhælede Pumps Pumps Højhælede xTp6E
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Wide Bright Look Red New Rachel Pumps Højhælede Fit aTTwfP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tamaris Silver amp; Heart Sole Pumps HnHZ8q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB Liu Jo Piave Nero Håndtasker Satchel UARUB

BMI A/S
Pumps New Fit Yellow Dark Look Wide wnqg8StJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Aldo Pumps Højhælede Black Fiania Aldo Fiania OqwPc5TOR3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Daisie Pumps Madden Dark Højhælede Steve Blush F5qxwCf1
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Decadence By True Pumps Td Silver Højhælede Shimmer EqFwxf18
River Blue Island River Højhælede Island Blue River Pumps Højhælede Pumps zAwqzdYxR
Satchel Liu Jo Nero Håndtasker Piave
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Nero Håndtasker Piave Satchel Liu Jo
New Wide Pumps Fit Quits Black Look r6qrCwxO5 pewter Pumps Black Black pewter Metallic Tamaris Tamaris Pumps PwIqXnEY1