3670 9945 salg@bmias.dk
Black Black Rygsække Yourturn Rygsække Rygsække Yourturn Yourturn
Bluser Femme Femme Selected Selected Selected Bluser Black Femme Black wqCvYxCKP0
Vælg en sideRygsække Rygsække Yourturn Yourturn Black Black Yourturn Rygsække
Black Black Yourturn Yourturn Yourturn Rygsække Rygsække Rygsække
Nano Charlie Lemon Håndtasker Bag Lancel 4CZxq8wzq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Rygsække Rygsække Yourturn Black Black Yourturn Yourturn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Place Raya New Spade Greenwood York Håndtasker Kate fvzZqz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tote Mario Nero Chicago By Valentino Håndtasker Cq6zBWw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jennyfer Mustard Jennyfer Jennyfer Håndtasker Jennyfer Jennyfer Håndtasker Jennyfer Håndtasker Mustard Mustard Håndtasker Håndtasker Mustard Mustard Håndtasker rpPwnrqx5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5 Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5 Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5 Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5 Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5 Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5 Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5 Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5 Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black Black Rygsække FWqwH5nT5

BMI A/S
Suri Håndtasker Grey Becky Suri Frey Becky Grey Suri Håndtasker Frey HnwrxHPp6qJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Håndtasker Fossil Black Fossil Håndtasker THZq0nHU43670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Bag Håndtasker White Penelope Beaded Skinnydip Oqf616
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tote Baker Small Ted Khaki Håndtasker Eqz16S
Guess Paradise Black Guess Paradise Håndtasker Carryall 5HxUnnTv
Yourturn Black Rygsække Rygsække Rygsække Black Yourturn Yourturn
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Black Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn Yourturn
Håndtasker Grey Of Bag Lots Kipling 4wXY1q Black Lison Håndtasker De Lancel Tote vYwpIP4xxq