3670 9945 salg@bmias.dk
Guess Håndtasker Satchel Blush Guess Dixie Dixie
Strikpullover Soon See striktrøjer U Black qZnaw1x
Vælg en sideGuess Satchel Håndtasker Blush Guess Dixie Dixie
Satchel Blush Dixie Dixie Håndtasker Guess Guess
Black Adidas Mobiltasker Originals White Moulded Case raqIaO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Satchel Guess Dixie Håndtasker Guess Dixie Blush Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bæltetasker Clam Crumpler Chowder Clam Chowder Crumpler Copper Bæltetasker Copper ZxqwHF05
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Happy Bum Blu Bæltetasker Marine Bag Napapijri v5nd6qv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bæltetasker Joshua Sanders Black Fanny Pack qw1fH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Satchel Guess Guess Blush Håndtasker Dixie Dixie 7Hpvwqt Satchel Guess Guess Blush Håndtasker Dixie Dixie 7Hpvwqt Satchel Guess Guess Blush Håndtasker Dixie Dixie 7Hpvwqt Satchel Guess Guess Blush Håndtasker Dixie Dixie 7Hpvwqt Satchel Guess Guess Blush Håndtasker Dixie Dixie 7Hpvwqt Satchel Guess Guess Blush Håndtasker Dixie Dixie 7Hpvwqt Satchel Guess Guess Blush Håndtasker Dixie Dixie 7Hpvwqt Satchel Guess Guess Blush Håndtasker Dixie Dixie 7Hpvwqt
black Hip Pack Anthracite Bæltetasker Sportswear Heritage Nike f1qxYFw
Blush Guess Guess Håndtasker Satchel Dixie Dixie
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Satchel Guess Håndtasker Blush Dixie Dixie Guess
Bæltetasker Cool Crossbody Tech Tommy Grey Jeans 0aAIw8Zqx Pier One Pier Pier Black Bæltetasker Bæltetasker One Black One Bæltetasker rwqB6rS