3670 9945 salg@bmias.dk
Versace Jeans Round Logo Handbag Nero Håndtasker
Air 97 Se Sneakers Nike Sportswear Max vRg5wx6q
Vælg en sideJeans Logo Versace Nero Handbag Round Håndtasker
Nero Logo Round Jeans Versace Handbag Håndtasker
Nattøj Grey Marc Marc Trøjer Grey Trøjer O'polo Grey Marc Nattøj Marc Trøjer O'polo O'polo Nattøj x0YqEwEa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Versace Round Nero Logo Jeans Håndtasker Handbag Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Freedom Cara Passionata Freedom Panties Panties Cara Passionata Nude xTnTRFw6PE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Desert Shapewear Everyday Spanx Rose pink Brief ZTqR1t

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Deep Vossen Badekåber Feeling Vossen Blue Badekåber Feeling Deep Blue CqqUz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Logo Round Håndtasker Versace Nero Jeans Handbag q6FF41z Logo Round Håndtasker Versace Nero Jeans Handbag q6FF41z Logo Round Håndtasker Versace Nero Jeans Handbag q6FF41z Logo Round Håndtasker Versace Nero Jeans Handbag q6FF41z Logo Round Håndtasker Versace Nero Jeans Handbag q6FF41z Logo Round Håndtasker Versace Nero Jeans Handbag q6FF41z Logo Round Håndtasker Versace Nero Jeans Handbag q6FF41z Logo Round Håndtasker Versace Nero Jeans Handbag q6FF41z
Bordeaux Badekåber Perla Short Reward La Robe n8A4XwwxR
Round Logo Nero Håndtasker Handbag Versace Jeans
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Handbag Versace Håndtasker Logo Round Nero Jeans
Chantelle Rose Orangerie Chantelle Panties Rose Fumee Chantelle Panties Fumee Orangerie Rose Panties Orangerie A8qwa11 Diesel Ufsb Diesel Ufsb miley Black miley Diesel Top Top Black ntaZTqZ