3670 9945 salg@bmias.dk
Hilfiger Black Tommy City Tote Håndtasker Nylon
Gigi Sandaler Forever Peep Berry New Højhælede Sandaletter Toe px5YEBrYnq
Vælg en sideBlack Tote Nylon City Hilfiger Tommy Håndtasker
Håndtasker City Nylon Tommy Black Hilfiger Tote
Aaiko Aaiko Pamela Pamela Bukser Black zB650wq6x

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tommy Tote Black Håndtasker Nylon City Hilfiger Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp; Reckless Petite Trouser Bukser Constrast 4th Stitch Black Raya Belted 6PgxdPqwB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bruuns Nanna Bazaar Bruuns Bukser Black Bazaar aq5p0pw7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Polly Black Bukser Bukser Morgan Morgan Morgan Morgan Black Polly Bukser Polly q0gZXq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

City Tote Nylon Hilfiger Tommy Black Håndtasker qxg57vf5w City Tote Nylon Hilfiger Tommy Black Håndtasker qxg57vf5w City Tote Nylon Hilfiger Tommy Black Håndtasker qxg57vf5w City Tote Nylon Hilfiger Tommy Black Håndtasker qxg57vf5w City Tote Nylon Hilfiger Tommy Black Håndtasker qxg57vf5w City Tote Nylon Hilfiger Tommy Black Håndtasker qxg57vf5w City Tote Nylon Hilfiger Tommy Black Håndtasker qxg57vf5w City Tote Nylon Hilfiger Tommy Black Håndtasker qxg57vf5w
Camel tan Bukser Curve Grazer Check Perkins Dorothy black Ankle Xq0Yx1
Tommy City Tote Hilfiger Black Nylon Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Nylon Tommy Tote Håndtasker City Black Hilfiger
Wide Paperbag Waist Grey Ivy Leg Light Marl Park Træningsbukser UfAtxgq Black Black Evans Evans Leggings Evans Leggings Leggings Black Evans Evans Black Leggings 7TxqaBxw