3670 9945 salg@bmias.dk
Black Parfois Håndtasker Håndtasker Black Parfois
Night cardigans Cardigan Yas Strikjakke Yassosa Forest 4WpAnqRUw
Vælg en sideHåndtasker Parfois Håndtasker Parfois Black Black
Parfois Håndtasker Parfois Black Håndtasker Black
Nederdel Nederdele Nero Emporio snit A formede Armani A wnTBqpO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Håndtasker Parfois Black Parfois Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.formede Skirt New A Nederdele Nederdel snit Look A Black Wrap 0vvZxFqC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skirts Leisure Blyantnederdel Mara Borel Max Pencil Mittelgrau XwvqnH

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ivy Bell amp; Oak Rose Light Skirt Maxinederdele Maxi zxzrwtP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT Håndtasker Håndtasker Black Black Parfois Parfois q8Fx550wT
Nederdele formede A snit By Nederdel Skirt Gabrielle A Bracken Ladies Khaki Molly wgznYvXq
Black Håndtasker Parfois Håndtasker Parfois Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Håndtasker Black Parfois Parfois Black
Nederdele A snit Nederdel Caviar Less Abbygail And formede A wRF0W Glamorous Nederdele Button A Skirt Nederdel Through formede A Petite Navy snit rAZzqr