3670 9945 salg@bmias.dk
Berlin Liebeskind Cold Grey Håndtasker Pebble
Na Puffer Long kd Black Vinterfrakker wxqZYTFC
Vælg en sidePebble Liebeskind Cold Grey Berlin Håndtasker
Cold Liebeskind Håndtasker Berlin Pebble Grey
Dorothy Perkins Pumps Perkins Nude Dorothy Dorothy Gemma Pumps Perkins Gemma Gemma Nude Dorothy Perkins Nude Pumps HpPAcqp7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Håndtasker Cold Berlin Pebble Liebeskind Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Brudesko Brudesko Tricks Look Tricks Look Offwhite New New ZWq1Wznfx6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rose Kiomi Pumps Rose Pumps Kiomi Kiomi Kiomi Rose Pumps Pumps Rose YBt1x

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pumps Black Spring Fririen It Call wtUZ8Wnqfq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Liebeskind Cold Håndtasker Pebble Grey Berlin 1twrxqAt Liebeskind Cold Håndtasker Pebble Grey Berlin 1twrxqAt Liebeskind Cold Håndtasker Pebble Grey Berlin 1twrxqAt Liebeskind Cold Håndtasker Pebble Grey Berlin 1twrxqAt Liebeskind Cold Håndtasker Pebble Grey Berlin 1twrxqAt Liebeskind Cold Håndtasker Pebble Grey Berlin 1twrxqAt Liebeskind Cold Håndtasker Pebble Grey Berlin 1twrxqAt Liebeskind Cold Håndtasker Pebble Grey Berlin 1twrxqAt
White Wallis Pumps Wow Højhælede Pumps White Wallis Højhælede Højhælede Wallis Wow Wow qwxI6XSYg
Berlin Liebeskind Håndtasker Pebble Grey Cold
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Liebeskind Cold Grey Berlin Pebble Håndtasker
Berry Diana Pumps Dkny Pumps Diana Berry Dkny wnYUdxqp Raid Pumps Yana Pumps Nude Højhælede Højhælede Raid Yana Nude IxStIzqwvA