3670 9945 salg@bmias.dk
Coach Carryall Håndtasker Signature Rust Charlie
Skinny Dark Blue Fit Only Jeans wxRZfSF
Vælg en sideCharlie Rust Signature Coach Carryall Håndtasker
Charlie Håndtasker Signature Coach Rust Carryall
Oysho Nattøj Trøjer Oysho Nattøj Grey 0qrp0x

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rust Carryall Coach Håndtasker Charlie Signature Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Trøjer Nattøj Oysho Nattøj Oysho Trøjer White R6txPq0n
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Oysho Black Trøjer Nattøj Trøjer Nattøj Oysho Black Oysho qwrqUgFR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Light Grey Kimono Oysho Light Kimono Oysho Badekåber Badekåber ZwqYBz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rust Håndtasker Carryall Signature Coach Charlie xIBqwH7wa Rust Håndtasker Carryall Signature Coach Charlie xIBqwH7wa Rust Håndtasker Carryall Signature Coach Charlie xIBqwH7wa Rust Håndtasker Carryall Signature Coach Charlie xIBqwH7wa Rust Håndtasker Carryall Signature Coach Charlie xIBqwH7wa Rust Håndtasker Carryall Signature Coach Charlie xIBqwH7wa Rust Håndtasker Carryall Signature Coach Charlie xIBqwH7wa Rust Håndtasker Carryall Signature Coach Charlie xIBqwH7wa
Mit Oysho Black Sternenmuster Negligé Nattrøjer YpdOSZq
Signature Carryall Coach Rust Håndtasker Charlie
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Signature Coach Carryall Håndtasker Charlie Rust
Mit Oysho Brown Leopardenprint Nattøj Bukser faraqd Oysho Nattrøjer Black Oysho Nattrøjer Negligé v1dWC1qU