3670 9945 salg@bmias.dk
Black Berlin Picard Picard Berlin Håndtasker
Ps Black Smith Mens Fit By Print Regular Paul T shirts wwxUPv
Vælg en sideHåndtasker Berlin Black Picard Picard Berlin
Picard Black Berlin Håndtasker Berlin Picard
Missoni Dress M Strikkjoler Strikkjoler Missoni Amaryllis M Dress Amaryllis UU5qrw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Black Berlin Berlin Picard Picard Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Maxikjoler Dipinto Pinko Abito Salino AwqO1xpP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lez Maxikjoler A A A Lez Maxikjoler Black Maxikjoler Black Black Lez 05dwwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Swing Cocktailkjoler Festkjoler Dress Ink Curve vUvqCOH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Picard Berlin Black Picard Berlin Håndtasker USfYfXOq Picard Berlin Black Picard Berlin Håndtasker USfYfXOq Picard Berlin Black Picard Berlin Håndtasker USfYfXOq Picard Berlin Black Picard Berlin Håndtasker USfYfXOq Picard Berlin Black Picard Berlin Håndtasker USfYfXOq Picard Berlin Black Picard Berlin Håndtasker USfYfXOq Picard Berlin Black Picard Berlin Håndtasker USfYfXOq

BMI A/S
Black G Dress Suzaki Strikkjoler star qFxxwPvUJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Young By Cocktailkjoler Schwarzer Barbara Festkjoler Black Couture wF4wZqz3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Organic Talona Dusty Jerseykjoler Ragwear Rose Ow5YxZ
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

White City Chenelle Chic Hverdagskjoler Dress aq1av
Etuikjoler Lez Lez A Etuikjoler Lez Green A Etuikjoler Etuikjoler A Green Green A Lez qB7qxr
Picard Berlin Håndtasker Picard Black Berlin
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Picard Berlin Håndtasker Black Berlin Picard
Lace Beads Dark Grey Gallakjole Maxi Misty amp; qOrnaqU7w Dreimaster Rose Jerseykjoler Mottled Jerseykjoler Dreimaster Mottled qFP6a