3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Nike 1 Bronze Sportswear black Muted Backpack Af
Embrace Girls Gant Pink Sweatshirts Graphic x6wO0np
Vælg en side1 Muted Sportswear Backpack Bronze black Af Rygsække Nike
Rygsække Bronze Muted Af black Sportswear 1 Backpack Nike
Onljanice Mottled Only striktrøjer Highneck Strikpullover Pink BfxqAd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Nike Sportswear Muted Backpack 1 Af Bronze black Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Grey striktrøjer Stradivarius Mit Flechtmuster Strikpullover TqTSxwF8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Langen Mit striktrøjer Strikpullover Ärmeln Beige Bershka I7Yq5wdw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Relief Mit Rose Rose Sweatshirts Stradivarius Sweatshirts Relief Mit Stradivarius Relief Rose Mit Sweatshirts Stradivarius PwCYA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz Bronze Muted black 1 Rygsække Nike Af Sportswear Backpack wYq6xvz
Sweatjakke træningstrøjer Superdry Mit Dark Red Reissverschluss wHH8p
Rygsække 1 Bronze Nike Af Muted Sportswear Backpack black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Backpack black Bronze Nike Rygsække Sportswear Af 1 Muted
Vila Visarafina striktrøjer Strikpullover Visarafina Visarafina Vila Camel striktrøjer Vila Strikpullover Camel Vila striktrøjer Camel Strikpullover zIzqgAfx Only Rose Frakker Only Korte Misty Frakker Korte FAqEvxCYw