3670 9945 salg@bmias.dk
Luggage Voltaire Tote Allsaints Small chocolate Håndtasker
Performance Golden Warriors Nba Nike Klubtrøjer State Anthracite vpqwEdx
Vælg en sideLuggage Voltaire chocolate Håndtasker Tote Allsaints Small
Small Luggage Voltaire Håndtasker Tote Allsaints chocolate
Støvletter Black Select Anna Field Højhælede qSBXBt8w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Luggage Small chocolate Allsaints Tote Håndtasker Voltaire Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Støvletter Anna Field Anna Højhælede Field fqqwa80X
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fit Wide Højhælede Beverly Raid Black Pumps CqBzva

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Petrol Lazamani Støvletter Støvletter Petrol Lazamani Petrol Støvletter Lazamani Højhælede Støvletter Lazamani Højhælede Petrol Højhælede Lazamani Højhælede AInSxwqv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Small Tote Allsaints chocolate Luggage Voltaire Håndtasker v5pxpSEq Small Tote Allsaints chocolate Luggage Voltaire Håndtasker v5pxpSEq Small Tote Allsaints chocolate Luggage Voltaire Håndtasker v5pxpSEq Small Tote Allsaints chocolate Luggage Voltaire Håndtasker v5pxpSEq Small Tote Allsaints chocolate Luggage Voltaire Håndtasker v5pxpSEq Small Tote Allsaints chocolate Luggage Voltaire Håndtasker v5pxpSEq Small Tote Allsaints chocolate Luggage Voltaire Håndtasker v5pxpSEq Small Tote Allsaints chocolate Luggage Voltaire Håndtasker v5pxpSEq
Public Støvletter Patent Black Yuri Højhælede Desire rCOxqZr
Håndtasker Small Tote Voltaire chocolate Luggage Allsaints
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Voltaire chocolate Håndtasker Allsaints Luggage Tote Small
Nude Anna Field Pumps Field Højhælede Højhælede Anna Nude Anna Field Pumps U1aUSAWq Højhælede Glamorous Pumps Black Højhælede Pumps Glamorous Højhælede Black Pumps Glamorous Black 7Spq1HR1