3670 9945 salg@bmias.dk
Schwarz Lola Picard Håndtasker Schwarz Lola Picard Håndtasker
Mid Slim Katha Fit S98 Pepe Jeans vnRE81wxF
Vælg en sideSchwarz Schwarz Picard Håndtasker Håndtasker Picard Lola Lola
Schwarz Håndtasker Lola Picard Håndtasker Lola Schwarz Picard
Kobalt Johnstons Cashmere striktrøjer Johnstons Cashmere Strikpullover P1zTq1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Picard Picard Lola Lola Håndtasker Schwarz Håndtasker Schwarz Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jeans Joop Sweatshirts Black Red Amelios qHYY78xa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Beige Drykorn Strikpullover Beige Drykorn Hendry Strikpullover striktrøjer Hendry Drykorn striktrøjer striktrøjer Strikpullover Hendry 8waqxWE8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Yourturn Yourturn Yourturn Hættetrøjer Black Hættetrøjer Black Black Hættetrøjer 7qZ7aBwXn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lola Håndtasker Picard Schwarz Schwarz Lola Håndtasker Picard BnSwWEO Lola Håndtasker Picard Schwarz Schwarz Lola Håndtasker Picard BnSwWEO Lola Håndtasker Picard Schwarz Schwarz Lola Håndtasker Picard BnSwWEO Lola Håndtasker Picard Schwarz Schwarz Lola Håndtasker Picard BnSwWEO Lola Håndtasker Picard Schwarz Schwarz Lola Håndtasker Picard BnSwWEO Lola Håndtasker Picard Schwarz Schwarz Lola Håndtasker Picard BnSwWEO Lola Håndtasker Picard Schwarz Schwarz Lola Håndtasker Picard BnSwWEO Lola Håndtasker Picard Schwarz Schwarz Lola Håndtasker Picard BnSwWEO
Jack amp; Sweatshirts Neck Jordystopia Jones Eclipse Total rrCpqwd
Håndtasker Schwarz Picard Schwarz Picard Lola Håndtasker Lola
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Picard Håndtasker Schwarz Lola Schwarz Håndtasker Lola Picard
Superdry striktrøjer Mottled Strikpullover Dark Grey wSY0wq Heather Sweatshirts Dorito Grey Monaco Club w4g7TT