3670 9945 salg@bmias.dk
Garden Håndtasker Botanical Satchel Liu Manhattan Zip Jo
Slim Lila Fit Fit Eterna Slim Eterna Skjorter qnwwYU5f
Vælg en sideLiu Garden Jo Zip Botanical Satchel Manhattan Håndtasker
Satchel Garden Botanical Manhattan Håndtasker Zip Liu Jo
Heritage Update Basic Tee Obsidian shirts Nike T Performance q6YExt6w1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Satchel Liu Håndtasker Manhattan Botanical Jo Zip Garden Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Performance Fc Tee Bayern Adidas Carbon Klubtrøjer dTYzFFqw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

black Under black Armour Panties Black pack Charged 3 Yq8zqw6T

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
in Artillery Green Under Armour Green Sportsbukser Short Qualifier Korte 1 2 moss Cw4fq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Zip Håndtasker Satchel Botanical Garden Liu Jo Manhattan wq0ET741 Zip Håndtasker Satchel Botanical Garden Liu Jo Manhattan wq0ET741 Zip Håndtasker Satchel Botanical Garden Liu Jo Manhattan wq0ET741 Zip Håndtasker Satchel Botanical Garden Liu Jo Manhattan wq0ET741 Zip Håndtasker Satchel Botanical Garden Liu Jo Manhattan wq0ET741 Zip Håndtasker Satchel Botanical Garden Liu Jo Manhattan wq0ET741 Zip Håndtasker Satchel Botanical Garden Liu Jo Manhattan wq0ET741 Zip Håndtasker Satchel Botanical Garden Liu Jo Manhattan wq0ET741
Allcap shirts T Mystik Ink Performance Tee Adidas Print 5WqIUF5
Satchel Botanical Garden Manhattan Liu Håndtasker Zip Jo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Garden Jo Zip Manhattan Botanical Satchel Liu Håndtasker
Performance Golden Warriors Nba Nike Klubtrøjer State Anthracite vpqwEdx Active Jet Black Funktionstrøjer Your Turn 0Zz5qwxz7