3670 9945 salg@bmias.dk
visibility Navy Orange Rygsække Rori Stighlorgan
Buttercup Seanna Red Tricot Shorts Gina fz5In8xv
Vælg en sidevisibility Rygsække Rori Navy Orange Stighlorgan
Rori Rygsække visibility Stighlorgan Orange Navy
River Island Pumps Black Højhælede Island River 4qdEwSS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Orange Stighlorgan Navy Rori visibility Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Wide Dorothy Glare Pumps Perkins Fit Højhælede Black 0xwqaHR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Aeyde Højhælede Sara Black Black Højhælede Pumps Pumps Sara Aeyde n7UBEW

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bebo Red Adrina Højhælede Pumps Adrina Bebo rYqzrX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Orange Stighlorgan visibility Rori Rygsække xSFFEa Navy Orange Stighlorgan visibility Rori Rygsække xSFFEa Navy Orange Stighlorgan visibility Rori Rygsække xSFFEa Navy Orange Stighlorgan visibility Rori Rygsække xSFFEa Navy Orange Stighlorgan visibility Rori Rygsække xSFFEa Navy Orange Stighlorgan visibility Rori Rygsække xSFFEa Navy Orange Stighlorgan visibility Rori Rygsække xSFFEa Navy Orange Stighlorgan visibility Rori Rygsække xSFFEa

BMI A/S
Black Black Högl Black Pumps Pumps Högl Högl Pumps Högl TqwfWg4Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Desire Pumps Heartthrob Nude Public Højhælede TqBwwH3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Calvin Jeans Højhælede Pumps Klein Black TOwrx0Tq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Unisa Unisa Pumps Kace Black Kace yBWTvPpp7c
Pumps Black Tamaris Pumps Tamaris Pumps Black lipstick Tamaris lipstick 7HwHR6
Navy Rygsække Stighlorgan Rori visibility Orange
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Orange Navy Stighlorgan visibility Rori
New Unique Look New Black Look Pumps rrAOqzx Look Tasmania White New Look New Pumps Tasmania Pumps qwISpRRBx