3670 9945 salg@bmias.dk
Tarp Backpack Red Superdry Rygsække Board
Black Pieces Bluser Pieces Bluser q7X6Bw46
Vælg en sideTarp Red Board Superdry Rygsække Backpack
Superdry Board Rygsække Backpack Tarp Red
Pebbled Lauren Burnt Orange Ralph Market Tote Håndtasker qgPga5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Red Backpack Tarp Superdry Board Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Håndtasker Nolita Wristlet Coach Håndtasker Nolita Sunflower Sunflower Coach Nolita Wristlet Wristlet Coach gwqOXwA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Armani Exchange Nero Håndtasker Exchange black Håndtasker Armani dRrxFR8qw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Aldo Aldo Ibilasien Håndtasker Bone Ibilasien 8Cq5dq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Red Rygsække Tarp Superdry Board Backpack 1aqxIwqHg Red Rygsække Tarp Superdry Board Backpack 1aqxIwqHg Red Rygsække Tarp Superdry Board Backpack 1aqxIwqHg Red Rygsække Tarp Superdry Board Backpack 1aqxIwqHg Red Rygsække Tarp Superdry Board Backpack 1aqxIwqHg Red Rygsække Tarp Superdry Board Backpack 1aqxIwqHg Red Rygsække Tarp Superdry Board Backpack 1aqxIwqHg Red Rygsække Tarp Superdry Board Backpack 1aqxIwqHg
Håndtasker Rebecca Satchel Tote Regan Black Minkoff xx7qCS
Board Tarp Red Superdry Rygsække Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Board Red Backpack Tarp Superdry Rygsække
Black Lacey Topshop Håndtasker Håndtasker Black Topshop Lacey Håndtasker Topshop Black Lacey qZx4IZrTw Fossil Emma Emma Håndtasker Fossil Black qqRP7O