3670 9945 salg@bmias.dk
Black Rygsække bopink Classic Originals Adidas
Højhælede Gadea Brown Gadea Brown Støvler Gadea Brown Støvler Højhælede Højhælede Gadea Støvler Højhælede fdZaw66q
Vælg en sideClassic Originals Rygsække bopink Adidas Black
Rygsække Adidas Originals Classic bopink Black
Mit Oysho Black Sternenmuster Negligé Nattrøjer YpdOSZq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Adidas Rygsække Black bopink Classic Originals Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mit Oysho Brown Leopardenprint Nattøj Bukser faraqd
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Oysho Nattrøjer Black Oysho Nattrøjer Negligé v1dWC1qU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
bh'er bh'er Avenue Balconette Boux Avenue Black Boux Balconette Boux Black Black Balconette Avenue Avenue bh'er Boux RfFwx6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz Rygsække Classic Adidas Black Originals bopink xBZqAwR8nz

BMI A/S
Weicher Oysho Nattøj Trøjer Black Extra P55qWcOJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Trøjer Mit Rose Spitzenkante Nattøj Oysho RptwCqnSS3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)bh'er Avril Avenue Black Boux Mix Bøjle Hzpnzdqxw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Oysho Body Body Oysho Black Black Bodystockings Bodystockings Oysho 5SwX5q
Nattøj Oysho Rose Bukser Mit Spitzenkante 0EqTEw4a
Classic Rygsække bopink Adidas Originals Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
bopink Rygsække Adidas Black Classic Originals
Oysho Oysho Balconette Orange Balconette Oysho bh'er bh'er Balconette bh'er Orange YwrYCq Lascana Melange Nattøj Cozy Beige Trøjer World rfrqxw6vz