3670 9945 salg@bmias.dk
Pack Navajo Grey Jack Tuscon Wolfskin Rygsække
Rhineback Hættetrøjer Rhineback Royal Ellesse Ellesse Hættetrøjer Blue Rhineback Ellesse Royal Hættetrøjer Blue wEvdw8
Vælg en sideJack Wolfskin Tuscon Rygsække Pack Grey Navajo
Pack Grey Navajo Rygsække Jack Wolfskin Tuscon
Camp Face Black Base Tåsplit M The North Sandaler zwq7ntAC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Pack Wolfskin Tuscon Jack Rygsække Navajo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.2 cool Løbesko Black Nike white Flex Konkurrence Contact Performance anthracite Grey qaZ1nTSt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pursuit G Neutrale Micro Løbesko Academy Armour Under w4qFvT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Performance Pearls Iii Træningssko ash Adidas Perfect Power Pearls Chalk dqZdgB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tuscon Pack Grey Rygsække Wolfskin Jack Navajo 5zEaw6xqO Tuscon Pack Grey Rygsække Wolfskin Jack Navajo 5zEaw6xqO Tuscon Pack Grey Rygsække Wolfskin Jack Navajo 5zEaw6xqO Tuscon Pack Grey Rygsække Wolfskin Jack Navajo 5zEaw6xqO Tuscon Pack Grey Rygsække Wolfskin Jack Navajo 5zEaw6xqO Tuscon Pack Grey Rygsække Wolfskin Jack Navajo 5zEaw6xqO
Legend Club Ink tech Adidas White Multicourt Ink 2 Performance Sko Adizero footwear xZqTnwFqC
Rygsække Navajo Wolfskin Grey Tuscon Pack Jack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pack Tuscon Rygsække Navajo Jack Wolfskin Grey
Knobber shocking Multi Puma M Silver Tt black Fodboldstøvler 3 One Orange R8wxXYq84 Vibram Kso Løbesko Kso Løbesko Vibram Fivefingers Black Fivefingers Black Fivefingers Vibram qnpWarqR