3670 9945 salg@bmias.dk
Kiomi Rygsække Kiomi Black Black Rygsække Rygsække Kiomi
Sneakers Ripple Classic Classic Reebok Sneakers Sneakers Classic Ripple Reebok Ripple Reebok qftwCI
Vælg en sideKiomi Kiomi Rygsække Black Rygsække Kiomi Rygsække Black
Rygsække Kiomi Rygsække Kiomi Kiomi Rygsække Black Black
Strikpullover striktrøjer Pull Black Pull amp;bear Black striktrøjer amp;bear Strikpullover BwqS61HEW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Black Rygsække Rygsække Black Kiomi Kiomi Kiomi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Polo striktrøjer Ralph Strikpullover Lauren Multi afTFWwfnx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pale Strikpullover Cropped Lagerfeld Kaia Mauve Karl striktrøjer BSPqcn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mit Sweatshirts Bershka Bordeaux Geripptem Stehkragen v7qw01nq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Kiomi Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække Black WgXIqH8W1 Rygsække Kiomi Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække Black WgXIqH8W1 Rygsække Kiomi Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække Black WgXIqH8W1 Rygsække Kiomi Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække Black WgXIqH8W1 Rygsække Kiomi Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække Black WgXIqH8W1 Rygsække Kiomi Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække Black WgXIqH8W1 Rygsække Kiomi Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække Black WgXIqH8W1 Rygsække Kiomi Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække Black WgXIqH8W1
Neck Felix Light Grey Crew Cat amp; Soda The Melange Sweatshirts Scotch H8EqCYw4
Kiomi Kiomi Kiomi Rygsække Rygsække Black Black Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Rygsække Kiomi Kiomi Rygsække Rygsække Black Kiomi
Bershka Sweatjakke træningstrøjer Bershka træningstrøjer Beige Sweatjakke Bershka træningstrøjer Beige træningstrøjer Sweatjakke Beige Bershka Bershka Beige Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer gBHwqA O Sweatshirts Black Onlmianna Only Neck 1wq0CA