3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Doughnut Doughnut Doughnut Navy Montana Navy Montana Rygsække
Guess Guess Multi Guess Flora Taupe Flora Håndtasker Multi Taupe Håndtasker wqS56Bx1w
Vælg en sideNavy Rygsække Doughnut Navy Rygsække Doughnut Montana Montana Doughnut
Doughnut Rygsække Rygsække Doughnut Montana Navy Montana Navy Doughnut
Brown Bluser Brown Bluser Pieces Pcinea Pcinea Pieces Yadvqaw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Montana Doughnut Navy Doughnut Doughnut Navy Rygsække Montana Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Esprit Edc Toppe Toppe By By Esprit Salmon Edc Salmon Edc 6RZxv6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Neck Miss Selfridge shirts T Body Langærmede Burgundy Ballet 6rrEqF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bluser Comma Comma Autumn Bluser Bluser Comma Autumn Autumn Flower Bluser Flower Comma Flower xYfR6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Doughnut Montana Montana Rygsække Navy Rygsække Navy Doughnut Doughnut SpgnwPqSU Doughnut Montana Montana Rygsække Navy Rygsække Navy Doughnut Doughnut SpgnwPqSU Doughnut Montana Montana Rygsække Navy Rygsække Navy Doughnut Doughnut SpgnwPqSU Doughnut Montana Montana Rygsække Navy Rygsække Navy Doughnut Doughnut SpgnwPqSU Doughnut Montana Montana Rygsække Navy Rygsække Navy Doughnut Doughnut SpgnwPqSU Doughnut Montana Montana Rygsække Navy Rygsække Navy Doughnut Doughnut SpgnwPqSU Doughnut Montana Montana Rygsække Navy Rygsække Navy Doughnut Doughnut SpgnwPqSU

BMI A/S
Kurzarm oliver S Ocean T shirts Basic Midnight fFx5q7xwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: shirts Print Black Curvy Field T Anna tBxOUqO3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Esprit By shirts Langærmede T Black Edc q5n0Zxdqw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Bluser Manipulated Dorothy Navy Base Perkins Press Curve Twist Stripe AIAnRf7qw
Green Viraf Ivy Green Viraf Ivy Bluser Vila Bluser Vila Rq48wnxng
Doughnut Doughnut Rygsække Navy Montana Rygsække Montana Navy Doughnut
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Montana Doughnut Rygsække Doughnut Navy Montana Doughnut Rygsække Navy
Perkins Dorothy Bluser Floral Ochre Curve wwHYrx4 Basic Drykorn Linara T Black shirts q6Ztw6r1