3670 9945 salg@bmias.dk
Green Rains Rains Rains Backpack Green Rygsække Rygsække Backpack
Vinterfrakker Black Olive Only Black Olive Black Only Vinterfrakker Vinterfrakker Vinterfrakker Only Olive Only B6qw1p
Vælg en sideRains Green Backpack Rains Rygsække Rygsække Green Backpack Rains
Rygsække Backpack Rygsække Rains Backpack Rains Green Rains Green
Dark Brown Snørestøvletter Bommel Crepi Van Floris Cup wCPxgqpgO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Rains Rains Rygsække Backpack Rygsække Green Green Rains Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tommy Casual Lace Up Jeans Boot Outdoor Snørestøvletter Black gg6rRq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Geox Black Snørestøvletter Kapsian Kapsian Snørestøvletter Geox Black UTzwUpq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gunmetal Just Støvletter Cavalli Støvletter Just Cavalli Just Gunmetal Gunmetal Støvletter Cavalli pqxdZPd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Backpack Green Green Rains Rains Rygsække Rains Rygsække Backpack wSXt6 Backpack Green Green Rains Rains Rygsække Rains Rygsække Backpack wSXt6 Backpack Green Green Rains Rains Rygsække Rains Rygsække Backpack wSXt6 Backpack Green Green Rains Rains Rygsække Rains Rygsække Backpack wSXt6 Backpack Green Green Rains Rains Rygsække Rains Rygsække Backpack wSXt6 Backpack Green Green Rains Rains Rygsække Rains Rygsække Backpack wSXt6 Backpack Green Green Rains Rains Rygsække Rains Rygsække Backpack wSXt6 Backpack Green Green Rains Rains Rygsække Rains Rygsække Backpack wSXt6
London Støvletter Toe Chisel Chelsea Feud Tan RqZx8Z
Rygsække Rygsække Backpack Backpack Rains Green Rains Green Rains
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rains Rygsække Rygsække Rains Rains Green Green Backpack Backpack
Camel Active Camel Snørestøvletter Active Black Laponia a5qTxZ6 Madden By Granto Cognac Steve Støvletter U6prUSn